Jeg har siden 1996 har jeg arbejdet med koncept, designstrategi og visuelle identiteter. Koncept, identitet og formgivning tager altid udgangspunkt i strategi og forretning.

Jeg er uddannet på linjen for Grafisk Design og Illustration fra Danmarks Designskole i 1996 og har siden  jeg arbejdet med både digitalt design såvel som tryksager, Jeg har siden tagen en ”lille HD” på reklameskolen og et lederkursus på Mannaz, begge dele for at udvide mit kompetencefelt fra det designspecifikke til også at inkludere forretningsstrategi og ledelse. Derudover holder jeg mig løbende opdateret på, hvad der sker på mit eget og relaterede felter, interesserer mig meget for branding, visuel identitet, design strategi, kreativ koncept og art direction.

Derudover skriver jeg artikler og holdt morgenmøder og foredrag om design, branding og SoMe

Jeg har tidligere arbejdet for Pentia,  Advice Digital, Bysted A/S, Framfab(LBi) og Cell Network.

LinkedIn Profil

Curriculum vitae

2017 –

Head of Design Cope
Som Head of Design arbejder jeg fortrinsvis med design og branding af både små og store opgaver. Cope er et netværksbureau, forstået på den måde at vi er små og agile, men samtidig har tråde til et større netværk af mennesker, der kan hjælpe os, når opgaver bliver store nok.

2015 – 2017
Brandstrategist & Designer Pentia
Clients: Brand- og konceptudvikling af Ældre Sagen. Samt teamleader for udkørsel af identitet, web. – Konceptudvikling og kreativ lead på LM Windpower – Konceptudvikling og kreativ lead på Danmarks Magisterforening – Brandudvikling og styring af produktionen af FOSS’s website – Fordrag og undervisning på DJMX med udgangspunkt i SoMe og branding

2009 – 2014
Senior Art director Advice Digital
Clients: – Udvikling af digitale platforme til en række styrrelser og organisationer – Udformning af over 20 brandplatforme/identiter – Vinder af Boarding prisen og shortlistning af to projekter til Creative Circle. Bla: RMC – Rytmisk Musikkonservatorie, FORA,

2007 –  2009
Senior Designer Twins
Clients: Arbejdernes Landsbank, Danske Kommuner, DJØF, KL, Kommune Holding, Nykredit

2003 – 2007
Senior Art director Bysted AS
Clients: Nykredit, Lederne, Lundbeck, LM Glasfiber, Folketinget, Danisco

2001 – 2003
Senior Art director Cell Network (tidl. Mouse house)
Clients: Danske Bank, Bang & Olufsen, Orange

1998 – 2001
Art director FramFab (i dag LBi)
Clients: Mostly Danske Bank(www.danskebank.dk)

1996 – 1998
Grafisk designer iData

 1991 – 1996
Designskolen Kolding  Designskolen Kolding

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.